Kävin marjareissulla Savossa. Tarkoittaa siis, että hain jälleen ylivuotisia marjoja pois vanhempieni pakkasesta, parasta ja helpointa mahdollista marjastamista :D

Perjantaina käytiin broidin ja broidin pojan kanssa heitelemässä frisbeegolffia, sekä myöhemmin isommalla porukalla uudestaan. Viimeisen kierroksen viimeiset neljä väylää pelattiin melkein täysin pimeässä. Yhtään kiekko emme saaneet hukkaan, vaikka yksi kaveri koitti hävittää omansa. Heittelyn jälkeen suunnistimme saunomaan, jonne pääsimme loppujen lopuksi puolen yön jälkeen. Nukkumaan päästiin perjantaina jo neljän aikaan aamulla.

Lauantaina heräsin puoli kymmenen aikaan, vähemmän pirteänä. Broidi kävi jumpalla, minä katsoin vieressä, koska oli lepopäivä. Ruuan päälle mentiin taas heittelemään frisbeetä. Illalla olikin vuorossa yksityisfestareille piipahtaminen. Vaikka musiikki ei ollut ihan täysin minun makuuni, vähän liian rauhallista, mutta livenä kaikki kuullostaa paremmalta. Jos jotain negatiivista oikein hakemalla hakee, niin se oli kylmä tuuli. Eli kaikean kaikkiaan todella hauska päivä myöskin.

Tänään ajelin kotiin... lepäämään vaimon ja tytön luokse. Niin sen verran pitää vielä mainita, että viikonloppuun ei kuulunut alkoholi, ei minulle eikä broidille. Vahvin mitä joimme taisi olla Coca-Cola Zero ja meillä oli erittäin hauskaa. Kuten kyseisessä kaupungissa olen kuullut, siellä nauravat vain hullut ja humalaiset. Ja humalassahan me emme olleet :)

Kyllä tämmöisten nautinnollisten ja riehakkaiden viikonloppujen jälkeen siä jaksaakin taas painaa duunia oikein kunnolla. Salilla en tänään käynyt (lue: ei päästetty), koska koitan taistella tätä alkavaa nuhaa vastaan. Toivottavasti en sairastu nuhaan. Se olisi inhottavaa se... esim. ei pääse salille ja mikä pahinta, se tarttuisi kumminkin tyttöön. Ja kipeä kaksi ja puolivuotias tyttö ei ole niitä hauskimpia asioita maailmassa.