Jotta saan kaiken mahdollisen itsestäni irti huomenna raudan kanssa heiluessani, niin olen tänään tankannut nestettä, syönyt hyvin (mahdollisimman hiilaripitoista) ja nukkunut jo ainakin viime yön hyvin. Ensi yönä pitää nukkua vielä paremmin.
Syömässä kävinkin tänään puhtaasti kasvisruokaa, hyvää oli kuten aina ennekin. Samaa voisin käydä syömässä vaikka joka päivä, ellei olisi niin hintavaa. Halvemmaksi tulee tuoda oma eväät, niin saa syödä pitkin päivää.

Mutta tuo nestetankkaus. Voi juma, että käy aineenvaihdunta kovilla kierroksilla, varsinkin kun juo vissyä. Tässä on työpäivän aikana jo mennyt 1.5 litraa vissyä ja reilu puoli litraa vettä. Sinällään hyvä vain, ettei pääse nestehukka yllättämään. No huomenna sitä nestettä sitten hikoillaankin ulos kuin pieni porsas konsanaan. Vissyhän on siitä hyvää juomaa, että se sisältää myös niitä elimistön kaipaamia suoloja. Suositelen. Itse käytän sitä esim. janojuomana kun ajamme pidempää matkaa. Ainoana miinuksena voi ehkä mainita, vessatauot joita pitää välillä reissatessa pitää. Mutta maantiellä ajaessa ei saisi muutenkaan olla minnekään kiirusta.
No menipäs taas melkein paasaamisen ja saarnaamisen puolelle. Koko tämän pitkän kirjoituksen takana onkin vain kertoa, miten itsellä aineenvaihdunta on lähtenyt käyntiin vissyn avulla.