Rankat jumpat on tälle päivää sitten jumpattu. Päivän tapahtuma sisälsi vain yhden liikkeen, eli tasapenkin, koska tarkoitus oli kokeilla miten paljon sitä nörtti jaksaa maksimissaan nostaa.

Lämmittelyt:
- 20x20; 10x30; 8x40; 6x50; 3x60; 3x70

Lähestyminen
- 1x85; 1x92.5

Itse nostot
- 1x100; 1x107.5(no lift); 1x107.5; 1x112.5

- Hauska oli huomata itsestä, että satasen nosto jänniti enemmän kuin noiden muiden suurempien kilojen nostaminen.

- Ensimmäisen 107.5 no lift tuli siitä, että tanko osui ylös mennessään tappeihin ja liike pysähtyi. Tällöin spottaajani sanoi, että otetaanpa uusiksi, ettei mene punneratmiseksi. Toinen 107.5 meni jo helposti. Spottaajana minulla toimi eilisessä klipissä esiintynyt kaveri, eli selusta oli turvattu.
- 112.5 oli aika ruma nosto. Taas tanko osui tappeihin ja liike pysähtyi. Tällä kertaa tuo toisto huudettiin kokonaan ylös. Ja sehän tarkoitti aivan kauheaa punnertamista. Raskasta tuo oli nostaa ylös ja vei aika hyvin kaikki voimat, mutta ylös se tuli. takapuoli ei tässä toistossa pysynyt penkissä, muttei se näin harrastajalla niin paha ole. Kisassa punaista olisi tullut.

Muita huomioita, oman fiiliksen nosttattamisella oli suuri vaikutus. Viime yönä näin itse asiassa unta nostosta Smile Aamupäivä fiilisteltiin vielä töissä... sopivalla musiikilla sai itsestään piiskattua vielä viimeisetkin mehut irti juuri ennen suoritusta.

Seuraava tavoite on: 130 kg, meinasivat isot poijjaat, että tuo nousee jo jouluna. Joulun jälkeisiin kinkunsulattajaisiin siis tähdätään tuo 130kg penkki mielessä. Ensi kesäksi pitääkin keksiä sitten jo uusi tavoite.

Videot kaikista kovista nostoista on, pistän linkit varmaankin tänne kunhan saan ne siirrettyä JuuTupeen tms.

Tätä tulosta voikin nyt fiilistellä hetkisen, sitten sitä muuttuu kunnianhimoisemmaksi ja alkaa havittelemaan jo suurempia tuloksia. Kummallinen on tämä ihmismieli.