Sairastelun lomassa kun ei oikein muutakaan jaksanut tehdä kuin maata ja katsella elokuvia tai TV-sarjoja DVD:tlä niin seuraavat tuli katsottua
  • Kummeli, tuo aikamme legenda... minä Fabio. En ole niinkään varma, että jos samat sketsit keksittäisiin nyt niin saataisiinko niitä esittää, ne kun ovat poliittisesti epäkorrekteja. Hauskaa...
  • Star Wreck Legacy, Samuli Torssosen aikaisempia teoksia, näistä on kiva huomata miten Samulin taidot ovat karttuneet vuosien saatossa.
  • Star Wreck - in the Pirkining, ehkäpä katsotuin suomalainen elokuva, joka on ladattavissa ilmaisesksi interinetistä. Erittäin hyvää parodiaa Star Treckistä ja Babylon 5:sta.
  • Night of the living dead, uusinta versio joka on käsittääkseni saanut George A. Romeron 'siunauksen'. Erittäin hyvä elokuva, mutta silti itse tykkään enemmän alkuperäisestä.
  • Dawn of the dead, jälleen uusintaversio. Tämä tuli telkkarista taisi olla Neloselta, joku aika sitten, joten katsoin sen nauhalta (eli DVDltä). Se mikä tässä vähän alkuun hämäsi oli se seikka, että zombiet olivat nopeita kuin eivätkä hitaita ja kömpelöitä kuten edellisessä elokuvassa.
  • Tales from the dark side, sisältää kolme lyhyempää tarinaa jotka on kiedottu yhteen yhden isomman tarinan sisälle. Efekteiltään ei mitään ihmeellistä, eli normaalia B-leffa kamaa. Siltikin tästä nautin. Käsittääkseni elokuva pohjautuu samannimiseen TV- sarjaan.
  • Rocky IV, TV:stä tullut jatko-osan jatko-osa. Aivan kauhea, jo pelkästään sen takia, että tarina sisältää opetuksen ;) Syltyn käsikirjoittama ja ohjaama.
  • To kill with intrigue, Jackie Chanin varhaistuotantoa. Itselleni täysin tuntematon ennen tämän elokuvan katsomista. Ei oikeastaan kovinkaan hyvä. Paljon huonosti toteutettua vaijeri-taistelukoreografiaa. Liian vakavamielinen elokuva, varsinkin jos on tottunut Jackien humoristisiin elokuviin.
  • War of the worlds, uusintaversio tämäkin. Efektit ihan hyvät, mutta melkein joka kohtauksessa oleva kiljuva tyttö häiritsee pahasti. Elokuvan paras kohtaus on ehdottomasti se kun ensimmäinen aalieni alus nousee kadun alta. Muuten tasapaksua. Pitäisi nähdä tästä se alkuperäinen versio.
Eli kuten varmaan tästäkin elokuvatuokiosta käy ilmi, niin mielenkiinto on huomattavan paljon kauhuleffojan puolella. Miksi näin, sitä en tiedä, enkä jaksa edes miettiä. Nautin vain. Osittainen syy voi olla siinä, että niissä on harvoin onnellista ja liian siirappista loppua, mikä vaivaa aivan liian montaa elokuvaa. Ei sillä, etteikö niitä onnellisia loppuja välillä olisi kiva katsoakin. Niin joo, ja kauhuleffoissa ei ole sitä opetusta...