Tämän päivän treeni oli siis rintalihas treeni voimaviikolla, eli pari kovaa sarjaa noin kuudella toistolla. Palautusaika oli 3 minuutin luokkaa.

Voi tätä ihanaa poltetta joka on rintalihaksissä ollut jo muutaman tunnin ajan. Päivän treeni oli nautittava. Suurin treenivirhe on tullut nyt korjattua, eli en käy enää treenaamassa ihan täysin yksin. Nykyään käyn salilla niin, että sieltä aina löytyy joku spottaaja. Salin uusi omistaja oli huutamassa selkäni takana parissa sarjassa, tuosta on aivan huimasti apua. Jos ei muuten niin ainakin sitä tulee tehtyä kaikki ihan loppuun asti, eli niin hyvin, että voimat oikeasti loppuu kesken. Lisää tämmöisiä treenejä kaivataan. Huomenna olen varmsti kipeä.
Jos treenistä jotain negatiivista oikein hakemalla hakee on se, että aika meni kortille formuloiden startin näkemisen kanssa. Ehdin onneksi sen startinkin nähdä. Ja tästähän ei voi syyttää muuta kuin itseään, koska en ollut salilla tarpeeksi ajoissa. Vaikka luulin varmistaneeni, että aikaa on reilusti, niin silti se meinasi loppua kesken. Tosin treenamisen kustannuksella en  formuloiden starttia kiirehtinyt katsomaan.