Jälleen sunnuntai, mitään ihmeellistä ei ole suunniteltu tällekään päivälle. Paitsi tietenkin se perinteinen jumppasessio. Muuten sunnuntait mene 'tylsissä' merkeissä, koska harvoin tapahtuu mitään mielenkiintoista.
Joskus aikoinani nuorempana poikana tapasin käydä fillaroimassa sunnuntaisi, varsinkin kesällä, parin kolmen tunnin lenkkejä. Tämä oli silloin kun asuin vielä kotona, Savossa. Harvoin mulla oli mitään päämäärää missä käydä, kunhan vain rauhallisesti siirryin fillarin kanssa paikasta toiseen. Ei sitä vaan nyt taida jaksaa, eli laiskottaa.
Eilen ei muuten laiskottanut ollenkaan. Aamulla heiluin Herra Ii-muri-murin kanssa, sen verran ainakin, että kaikki koirankarvat saatiin lattialta pois. Puolen päivän aikaan kävin salilla, illalla vielä kävin Tollerimme kanssa n. 40min lenkillä. Hauskaa oli. Jos jotain negatiivistä tuosta lenkistä oikein hakemalla hakee, niin se oli se viileähkö ilma. Onneksi mukana oli kaulaliina ja hanskat, muuten olisi voinut tulla vilu.
Illalla tosin en malttanut sitten mennä ajoissa nukkumaan, joten siksi on tänä aamuna vähän väsynyt olo. Ei mitään mitä ei saisi kahvilla ja/tai virheällä teellä ja kunnon sali reissulla ja kunnon yöunilla korjattua.