Luen tässä parasta aikaa töiden puolesta Fish! kirjaa. Kirja kertoo tarinan voimalla miten parannetaan tuottavuutta ja saadaan työpaikasta hauskempi ja toimivampi. Tai jotain sellaista. Ihan hyvää asiaahan tuossa kirjassa on, mutta se tapa millä se on kirjoitettu saa karvani pystyyn.
Kirja on kirjoitettu samalla tavalla kuin mitä 3-vuotiaalle lapselle kerrottaisiin tarina, sekä kirjassa on paljon kuluneita fraaseja joita toistetaan lukemattomia kertoja. Ällöttävää tuommoinen.
Toisaalta tuo on hauska ja helppo kirja lukea (iso teksti, vain reilu sata sivua) mutta kuvia voisi olla enemmän :P Ainkain kuvia voisi olla kirjoissa enemmän, olisi vähemmän luettavaa.
Tuo kuvattomuus kirjoissa onkin yksi häiritsevä tekijä... Kai sitä välilä kaipaa sellaisia lapsenmielisiä kirjoja missä on kuvia, kun on viimeiset vuodet lukeunut paljon kirjoja joissa on vain tekstiä...
Migreeni muistuttelee aina välillä, eli se ei ole hävinnyt vielä minnekään. Jospa se tästä kun menee taas tänäänkin ajoissa nukkumaan ja nukkuu kunnolla tai jotain.