Meni sunnuntai sitten pitkästä aikaa niin, etten aukaissut konetta ollenkaan. Hyvähän se on välillä niinkin olla. Kuuntelin vanhempaa heviä, en muistanutkaan, että Iron Maidenin Seventh son of a Seventh son levy on niin hyvä. Toimii vielä tänäkin päivänä. Samalla luin erästä Kingin kirjaa englanniksi, kirjan olen jo omistanut jonkun vuoden, mutta se on ollut muuttolaatikoissa piilossa.

Sitten pari leffa mitä tuli vuokrattua kauppareissun yhteydessä
Smokin' Aces... muuten olisi ollut ihan hyvä leffa, mutta ne
lopun juonenkäänteet Evil or Very Mad Jäi vähän juustoinen maku tuosta lopusta. Enemmän äksöniä ja vähemmän juonen/tarinan selittämistä jäin kaipaamaan. Kivan erilainen leffa kumminkin. Odotukset olivat aivan liian kovat jo pelkän etukannen perusteella, siksi petyin. Pahemmin olisin pettynyt jos olisin lukenut vielä takakannenkin.

Rocky Balboa, tämä oli taas huomattavasti parempi kuin mitä odotin vaikkakin leffa noudatti tuttua Rocky kaavaa eli eka vähän draamaa, sitten vähän treenataan ja lopussa mätetään toisia.

Leffat valittiin taas nimen perusteella, enkä vahingossakaan lukenut takakansia. Tämä taktiikka toimii hyvin, varsinkin jos ei ole yhtään traileriä ko. leffasta nähnyt.