Penkkasin tänään sitten taas oikein kunnolla. En olisi uskonut, että tulokset olisivat olleet tänään kovempia kuin mitä edellisellä kerralla kun tein kapeaa penkkiä. Niin kuitenkin kävi, tosin puhutaan vain 2.5 kilosta sarjapainoissa. Kehitykstä kumminkin, ottaen huomioon vielä tuon tyhjennyssairastelun mitä oli pari viikkoa sitten.
Ei ollut oikein kunnollinen penkki fiilis, lähinnä koska lämmittelpainot tuntuivat sen verran kovilta, että meinasi uskoa loppua jos lämmittelyvaiheessa kesken. Sopivalla kannustuksella ja muutaman hengen yleisöllä nostin kumminkin sitten rautaa kuin pieni elukka.
Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon se, että tänään tein sarjaa 2.5 kiloa kevyemmällä painolla mitä on virallinen maksimini. Pitäisi varmaan kokeilla sitä maksimia joskus uudestaan, viime kerrasta kun on vuosia. Eli kuten faija sanoo, ottaa ainakin se satanen pois. Kaikki mitä sen yli sitten nostaa on vaan plussaa.
Jussina on tarkoitus pitää vähän pidempi tauko, suunniteltu semmoinen tällä kertaa. Sen jälkeen pari viikko fiilistellään ja herkistellään ja sitten otetaan maksimi.