Jumppapäivä taas, vuorossa jalat ja vatsalihakset. Ei mikään kauhean tiukka treeni, tässä säästellään kaikki mahdolliset paukut ensi viikolle, jotta voi sitten nostaa maksimaalisen tuloksen penkistä. Ehkäpä ensi viikolla jo uskaltaa/kehtaa postata jotain tuloksia tännekin :)
Huomenna saa taas miettiä, että mitä ihmettä sitä keksii kun salilta on vapaapäivä. Yleensä tuommosina vapaapäivinä sitä koitta välillä kiipeillä seinille kun ei ole mukamas mitään tekemistä. Kaipa tuo elimistö on tottunut, että sitä kiusataan melkein päivittäin ja siksi sitä myös halajaa lepopävinä.
Laskin myös tuossa, että tämän vuoden aikana olen käynyt jumpalla keskimäärin 2.5 päivän välein. Viime vuonna kävin keskimäärin joka neljäs päivä salilla, tämän koko vuoden tavoite on ollutkin joka kolmas päivä jumpalle. Tottakai tuohon mahtuu semmiosia ajanjaksoja jolloin ei tule jumpalla käytyä.
Ei varmaankaan niistä järkevimmistä teksteistäni tämä, kun ajatukset pomppii (kuin kumipallo) asiata toiseen, mutta olkoon. En jaksa alkaa muokkaamaan/miettimään muutoksia.