Olin junamatkalla. Mukana oli joku vieras nainen sekä toinen pariskunta. <junamatka oli aika tylsä>.
Eräässä kaupungissa tämä toinen pariskunta jäi pois, minunkin oli tarkoitus, mutta koska etelästä tuli sen verran kova sade rintama kohti, niin päätin jatkaa matkaa. Seurassani oleva nainen meinasi jäädä jnasta, kaappasin hänet syliini leffatyyliin junan portailta.
Junassa huomasin, että samassa vaunussa istui iso-tätini, jolle joku humalainen tuulipuku mies aukoi päätään. Jostain käteeni ilmestyi muovinen harja, jonka painoin tämän miehen suuta vasten ja käskin hänen lopettaa rouvall puhuminen, koska hän on tätini. Jotain epämääräistä taisin saada vastaukseks, koska seuraavaksi havahdun siihen, että humalainen mies makaa maassa, pipo kaulaan asti vedettynä, ja minä hakkaan sitä minkä ehdin. Välillä nostin pipoa ylös ja varmistin ettei näy mustelmia Smile
(löin siis miestä päähän, sen myös totesin, etten lyönyt ihan täysin oikeaoppisesti, vaan lyönnit osuivat keskisormen ja nimettömän rystysillä)

Seuraava kohtaus:
Olemme jossain sairaalantapaisessa laitokseessa, jonka käytävillä on panssarilasin varustettuja ovia n. 10 metrin välein. Vilkaisen yhteen huoneeseen, ja kas kummaa, siellä istuu tämä tuulipukusankari puisella tuolilla. Huoneessa on myös joku toinen tyyppi, joka näyttää olevan pihalla kuin lumiukko. Hetken aikaa molempia miehiä katsoessani, totean tuulipukusankarille (jostain kumman syystä uni muuttui englanniksi) "Your, nuts. Youre more nuts than a bag of peanuts. You Nut". Ennen kuin kaveri ehtii vastata mitään käännyt toisen tyypin puoleen ja räjähdän nauruun. Hekotuksen välistä pystyn sanomaan. "Oh my f-ing gawd, you're a55raping him". Sitten jatkan aikuismaiseen tyyliin lällättäen "a55rapers, a55rapers..." kunnes molemmat suuttuvat ja lähtevät ajamaan minua takaa. Pääsen heiltä helposti karkuun, parin oven taakse, jonne jään odottelemaan, että he varmasti seuraavat minua. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon vielä, että aina kun olin mennyt yhden oven läpi, pystin tarkentamaan (zoomaamaan) katseeni kohti seuraavaa ovea, jotta tiesin ovelle saapuessani, että kumpaan suuntaan ovi pitää aukaista. Näin nopeuttaen oven toiselle puolelle siirtymistäni.
Tässä kohtaa heräsin, valittevasti... olisi ollut mielenkiintoista jatka unta.