Miksiköhän sitä ihminen istuu aina koneen äärelle esimerkiksi pelaamaan pokeria. Kai tässä taustalla on se pienikin mahdollisuus oppia joskus niinkin hyväksi pelaajaksi, että voisi voittaa merkittäviä rahasummia.
Kotipelit ymmärrän huomattavasti paremmin, niissä on ainakin minun kokemuksen mukaan, enemmänkin sosiaalisesta toiminnasta jossa on mahdollisuus voittaa jotain taskurahaa.
Sinällään hassu, että mietin tässä nettipokeria, koska harrastan sitä itsekin jonkin verran. Tosin viime aikoina ei ole tullut paljoakaan korttia räiskittyä. Vähän kyllästymistä, vähän tarkoituksenmukaistan etääntymistä pelistä. Tarkoituksenahan on kehittyä pelaajana, joten pari kirjaa pitänee tässä vielä lukea ja käydä aina välilä kokeilemasas lukemaansa käytännössä.
Ja kuten otsikostakin varmaan hyvin ilmenee pokeri on minulle, enemmäkin ajanviete ja keino unohtaa muu maailma vähäksi aikaa. Myönnettäköön, että muun maailman unohtamiseen on monia muitakan ja huomattavasti parempia keinoja, mutta tänään se vaan sattui olemaan pokeri, kun ei salillekaan voinut ja viitsinyt tänään mennä. Ja onhan tänne näiden sekavien kommenttein kirjoittaminenkin eräänlaita ajanvietettä, koska eihän tämäkään loppuhen lopuksi palvele ketään muuta kuin minua itseäni, eli aika itsekästä hommaa on tämän bloginkin ylläpito :)
Sitten onkin aika mennä iltapalalle ja valmistautua unten maille, tai kuten tyttömme toteaa (tomerasti) UNIA.