Sinällään mielenkiintoisia nämä päivät kun ei tule salilla vietettyä muutamaan tuntia, poissa kotoa.
Tyttö keksi tuossa pari tuntia sitten, että hän tarvitsee käsirasvaa. Tässä ei mitään ihmeellistä ole, sillä rasvaahan hän kätensä joka aamu. Tällä kertaa hän päätti olla omatoiminen ja meni itse makkariin hakemaan rasvaa, kumpikaan meistä ei sattunut huomaamaan, että makkariin vei pienen tytön tie. Hetken kuluttua kuului hämärästä makkarista kolahdus jota seurasi itku. Riensin makkariin katsomaan, että mitä nyt oli käynnyt. Sinällään ei mitään kummempaa. Tytöllä oli käsirasvapurkki kädessä, rasvaa käsissä, paidalla, housuissa ja jaloissa. Lattiallekin rasvaa oli ehtinyt ilmestyä aikamoinen määrä. Tyttö istui rasvapurkki kaiken tämän rasvamäärän keskellä itkemässä. Hän oli liukastunut lattialla olevaan rasvaan :D ja säikähtänyt, siksi itku. Kolahdus johtui rasvapurkin osumisesta maahan.

Äsken lenkillä ollessamme, tyttö kaikista kielloista huolimatta juoksenteli melkein kokoajan. Kaatuminenhan siitä oli seurauksena. Nyt kyynärpäätä komistaa kaksi Aku Ankka laastaria, tai oikeastaan toinen taitaa olla Mikki Hiiri laastari.

Muokattu 12-08
Nyt kun tarkemmin katsoo, niin toinen laastari on Disney laastari, jossa näkyy Aku ja Mikki ja toinen on Spiderman-laastari. On kiva huomata, että kumpi naarmu paranee nopeammin. Itse veikkaan, että Spiderman laastarin alla oleva, koska Spiderman on huomattavsti kovempi kuin Aku tai Mikki.